Välkommen att besöka oss i vår digitala monter på Nordic Profile Fair


I vår SDG bolagsgrupp har vi över 20 års branscherfarenhet av design och produktion i Sverige, Europa och Asien. Vi äger flera egna varumärken och har en kreativ designavdelning, lager på flera kontinenter och exporterar till över 50 länder. Vi är även auktoriserad distributör till flera marknadsledande PPE-varumärken.

SDG BOLAGSGRUPP:

Scandinavian Design Group West AB – Klockor & Specialdesign
Amabilia Medical AB – PPE & Medicinska Produkter

Vi är glada att kunna erbjuda er nedan 3 unika koncept, till fantastiska mässerbjudanden!

SCANDINAVIAN DESIGN GROUP WEST ABLAMBRETTA & CARL EDMOND KLOCKOR

Vi designar och tillverkar modeklockor för det ikoniska varumärket Lambretta. Vi är nu stolta att även ha förvärvat varumärket Carl Edmond, högkvalitetsklockor med schweiziska urverk. Perfekta och uppskattade företagsgåvor med 2-års världsgaranti, till oslagbara B2B-priser. Kan fås med egen logo och design på förpackningen, perfekt för kampanjer och julklappar!
  Lambretta B2B-erbjudanden
  Carl Edmond B2B-erbjudanden
  Förpackning med egen branding
SPECIALDESIGN KLOCKOR

Stilfulla kvalitetsklockor, designade enligt önskemål med kundens eget varumärke i fokus. Tidlöst klassisk, trendig modeaccessoar eller sportig elegans, möjligheterna är oändliga!
  Customized Watch Design

AMABILIA MEDICAL ABFULLCERTIFIERADE PPE PRODUKTER

Vi är stolt Nordisk Distributör för INTCO, världens största tillverkare av engångshandskar och PPE produkter. Vi erbjuder Nordens största och stabilaste leveranskapacitet, och garanterar er marknadens lägsta priser på bl a Nitrilhandskar, Nitril/Vinyl-hybridhandskar, Vinylhandskar och Typ IIR Munskydd av absolut högsta kvalitet.

  • Lager i Sverige och Tyskland för omgående leverans
  • Inkommande containers från INTCOs fabriker varje vecka
  • Alltid bästa pris, tillgång och leveranssäkerhet
  • Säkerställer ert behov idag, och på lång sikt

  INTCO handskkatalog

Vi erbjuder även egen branding på Hygiene of Swedens unika alkoholfria handdesinfektion i fickformat, kliniskt bevisat 322% mer effektiv än traditionell handssprit. Samt många fler fullcertifierade premiumprodukter inom PPE.
  Alkoholfri handdesinfektion i egen design
  Fullt sortiment av PPE produkter

BESÖK OSS PÅ NORDIC PROFILE FAIR


Varmt välkommen att besöka vår  DIGITALA MONTER den 17-19 Augusti, där har ni även möjlighet att chatta med oss kl 09-18 varje dag.

BOKA ETT EGET DIGITALT MÖTE MED OSS PÅ MÄSSAN: